Your Local Guide

Competențe digitale în turism pentru seniori

Erasmus+
Your Local Guide

Proiectul Your Local Guide (2018-1-RO01-KA204-049516) finanțat în cadrul programului Erasmus+, are o durată de implementare de 30 luni (septembrie 2018 – februarie 2021) și se desfășoară sub coordonarea Agenției pentru Dezvoltare Regională Nord-Est.

Principalul obiectiv al proiectului este dezvoltarea competențelor digitale ale seniorilor care doresc să activeze ca agenți de turism sau ghizi locali, cu scopul de a deveni experți în promovarea destinațiilor turistice pe care le reprezintă. Proiectul reprezintă o oportunitate excelentă pentru persoanele în vârstă de a rămâne active în comunitățile din care fac parte și de a-și aduce contribuția personală la promovarea destinațiilor turistice.

Proiectul Your Local Guide își propune să promoveze abordări inovatoare de predare și învățare, concretizate sub forma unor rezultate precum un kit de instruire care cuprinde colecții de bune practici și manuale interactive, precum și un joc video, care vor constitui instrumente de învățare accesibile pentru grupul țintă.

Partenerii din cadrul acestui proiect sunt:

  • AGENȚIA PENTRU DEZVOLTARE REGIONALĂ NORD-EST, ROMÂNIA, Piatra Neamț – Coordonator proiect: adrnordest.ro
  • DLEARN - EUROPEAN DIGITAL LEARNING NETWORK, ITALIA, Milano: dlearn.eu
  • DOMSPAIN CONSULTING, SPANIA, Reus: domspain.eu
  • CCS DIGITAL EDUCATION, IRLANDA, Dublin: ccseducation.com
  • CAMERA DE COMERȚ ȘI INDUSTRIE RUSE, BULGARIA, Ruse: rcci.bg
  • ASOCIAȚIA PENTRU TURISM BUCOVINA, ROMÂNIA, Suceava: bucovinaturism.ro

Tags: Erasmus+

Tipărire